Ge dig ut på äventyr med Rich Wilde i Book of Dead Slot

book of dead

Våra favoritutforskare, Rich Wilde, ger sig återigen ut på äventyr för att kamma hem de största skatterna som världen har producerat. Vi har sett denna karaktären dyka upp i spelautomaten Pearls of India och nu är han i Egypten för att hitta Book of Dead.

Play N Go har gjort ett bra jobb när de utvecklat Book of Dead då de har gett spelautomaten roliga funktioner så som Free Spins och Gamble. Själva spelautomaten har en spelplan på fem hjul över tre rader och upp till 10 vinstlinjer. Själva bakgrunden du spelar mot är väldigt mystisk och du kommer bli lockad att försöka se vad den låsta graven har att erbjuda dig.

Du kommer stöta på flertalet symboler när du spelar Book of Dead och de fyra symbolerna som betalar mest är den på Rich Wilde och de tre olika egyptiska gudarna. Upp till detta så finns det symboler så som J, Q, K och A. Självklart finns det också en wildsymbol och en scattersymbol, men mer om dessa i ett senare avsnitt.

Hur spelar jag Book of Dead Slot?

Likt många andra spelautomater så kan du bestämma din egen insatsnivå när du spelar Book of Dead Slot. Play N Go har inkluderat två olika alternativ för hur du kan påverka dessa: Mynt och linjer.

  • Mynt: Här kan du välja hur många mynt du vill satsa varje snurr och du kan välja mellan att satsa 1 till 5 mynt.
  • Linjer: Här kan du välja hur många linjer du väljer att spela på och du kan välja allt mellan 1 till 10.

Med dessa typer av bestämmelser så kan du satsa allt från 1kr till 50kr per snurr, vilket gör så att Book of Dead Slot passar alla typer av spelare.

Funktioner och bonusar man ska hålla ett öga på

När man väl påbörjat sin resa mot rikedomen så vill man ju helst landa på de största vinsterna som finns. Detta gör man genom att antingen landa på Wild- eller scattersymbolen. I denna spelautomaten så är dessa både delar och den kommer i form av självaste Book of Dead. Vad denna symbolen gör är att den antingen ersätter alla andra symboler och försöker bilda en vinstlinje eller så kan du få free spins. Men för att få dina free spins så behöver du landa på tre eller fler av denna symbol. Då belönas du med 10 free spins och du har chansen att öka dessa under tiden du spelar. En bonusfunktion du får under dina free spins är att en symbol kommer bli slumpmässigt utvald för att bli expanderad över hela hjulet för att hjälpa dig till vinst.

En annan funktion som Book of Dead erbjuder är Gamble-funktionen. Denna funktionen kommer ge dig möjlighet att spela din senaste vinst och antingen dubbla eller till och med fyrdubbla den. Det enda du behöver göra är att gissa färgen på kortet som kommer upp (Svart eller rött).

Ett välgjort spel med mer att önska

Om man spelat snarliknande äventyrsspelautomater så märker man ganska snabbt att många andra erbjuder mer funktioner. Även om Play N Go har gjort ett väldigt bra jobb så känns det som att någonting saknas och att det kunde gjorts mycket mer.

Om man istället vill testa andra spelautomater så finns det väldigt många onlinekasinon som kan erbjuda dig en uppsjö av spelautomater tillsammans med Blackjack- och pokerbord i realtid.